Proef onze wijnen op Chefs (R)Evolution 2018

proeverij

Op 9 en 10 september 2018 vindt de vierde editie plaats van ‘CHEFS®EVOLUTION’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival. De organisatie ligt deels in handen van Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije. En daarom zijn wij ook van de partij. We presenteren onze wijnen, terwijl rondom internationale top-chefs hun opwachting maken.

 

Dit tweejaarlijkse gastronomische festival is weer veelbelovend, met onder andere inspirerende kookdemonstraties van internationale topchefs. In het Wijn- & Spijspaleis wordt een kookwedstrijd uitgezet waarbij deelnemers voor dag en dauw op pad worden gestuurd om ingrediënten te verzamelen aan de hand van een landkaart. Met deze ingrediënten maken ze gerechten in het bos, die vervolgens worden beoordeeld door een internationale, vakkundige jury. Ook zijn er door sterrenchefs bereide lunches.

 

Op de - gratis toegankelijke - BOERenmarkt XL vindt u enthousiaste, regionale boeren en ambachtelijke leveranciers hun eerlijke producten laten proeven. Tevens presenteren (voormalige) chefs van De Librije oftewel: de ‘Vrienden van Boer’, hier heerlijke gerechtjes. En als u er toch bent, schudden wij u graag de hand bij de Anfors Imperial-stand. Voor de kookdemonstraties heeft u een toegangskaart nodig: € 55 per persoon per dag en € 95 per persoon voor beide dagen. Te koop via www.chefsrevolution.com.