Welkom bij Anfors

Mensen die hun passie volgen, werken vaak veel en hard. Dat kost geen enkele moeite omdat alles wat ze doen vanuit het hart komt. U kent mij waarschijnlijk niet, maar ik ben een van die gelukkigen. Op 17 december a.s. is het 12,5 jaar geleden dat ik Anfors oprichtte. Voor het eerst gaat Anfors ‘publiek’. 2014 is een memorabel jaar, om meerdere redenen. 

 

Heel eerlijk? Het gaat de boeken in als het heftigste jaar in ons bestaan. Niet vanwege tegenwind of financiële sores, integendeel. Het was gewoon héél hard werken. Voor het hele team. We leveren meer dan 10 jaar alleen aan de (top van de) Nederlandse gastronomie. Maar Anfors was nooit online. Niet eens een beetje, gewoon helemaal niet. En daar wilden we verandering in brengen. Het gewone werk ging door, ondertussen bouwden wij een website.

 

In oktober lanceerden we onze webwinkel voor consumenten in Restaurant De Librije, tien jaar geleden de eerste die onze wijnen op de kaart zette. Al die jaren was ons exclusieve assortiment het best bewaarde geheim van de Nederlandse gastronomie. We hebben mooie klanten, een derde van de Nederlandse Michelinsterren-restaurants koopt in bij Anfors, en hun gasten vragen steeds vaker waar ze deze wijnen zelf kunnen kopen. We besloten om aan die vraag tegemoet te komen.

 

Het resultaat is wat u nu ziet. Onze website is live en we zijn er trots op. Hier presenteren wij Anfors in al haar glorie. Wij laten mensen kennismaken met bijzondere wijnen. Wijn met een uitgesproken karakter, van hoge kwaliteit en altijd met een eigen verhaal. 
En met alle respect en waardering voor de mensen die het maken, kopen en er zelf of anderen van laten genieten. 

 

Veel belangrijker nog: iedereen is welkom. Vanaf nu heeft elke wijnliefhebber toegang tot de Italiaanse en Spaanse parels. Fenna, Gommaar, Marcel en ik staan klaar voor uw vragen. Kijk eens rond en ervaar! En als het u bevalt, kunt u meteen profiteren van ons welkomstcadeau. Bij een bestelling van minimaal 6 flessen is bezorgen sowieso gratis. En nu ontvangt u een gratis wijnopener ter waarde van 7,95. Tot slot: op een werkdag voor 12 uur besteld, betekent ontvangst op de eerstvolgende werkdag. Een goed begin toch?

 

Hartelijke groet,

Hans Bijvoets